Bain Brewing

Dusty Bain

Wie?

Dusty Bain, eigenaar en oprichter van Bain Brewing, was voorheen chef, niet alleen in zijn geboorteland Zuid Afrika maar  over de hele wereld. Tijdens zijn vele reizen ontdekte Dusty het verfrissende drankje Kombucha.

 

Het verhaal

Overtuigd van de gezondheidsvoordelen, kon hij echter geen Kombucha drankje vinden die helemaal naar zijn eigen smaak was. Eenmaal neergestreken en gesetteld in Nederland werd het brouwen van Kombucha en het creëren van verrassende, perfect gebalanceerde Kombucha smaken zijn nieuwe missie. In onze schappen vind je ze allemaal terug: Koffie-Kombucha, Oolong Kombucha, Gember-bier Kombucha of Jasmijn-Kombucha. Hiervoor gebruikt Dusty de beste kwaliteit biologische ingrediënten en past hij traditionele fermentatie technieken toe. 

Wat ook niet mag ontbreken aan een goede start van de dag, is  de Ginger Lemon shot van Bain Brewing. Hiervoor gebruikt Dusty de beste biologische citroenen (waar geen wax laagje omheen zit), verse biologische gember en kurkuma uit Peru, waarvan hij de sappen zijn gemixt met een beetje agave en mineraalwater. Sommigen mixen deze goudgele shot met een beetje water. Anderen tikken het shotje op een lege maag weg. Het is gewoon lekker en je darmen worden er zo blij van.

Doordat de producten van Bain Brewing niet worden gepasteuriseerd, zijn de voedingswaarden van deze mooie ingrediënten optimaal behouden gebleven. De donkere glazen medicijnflessen van hoogwaardig kwaliteitsglas beschermen de voedingswaarden in deze verfrissende en gezonde drankjes extra tegen Uv-licht.
Op zijn website biedt Dusty de mogelijkheid om lege flessen kosteloos via post aan hem te retourneren, zodat deze opnieuw kunnen worden gebruikt. Je kan er ook voor kiezen om jouw lege fles mee te nemen naar BOERgondisch Rotterdam; dan zorgen wij ervoor dat jouw fles weer bij Dusty terecht komt.

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!