Be Leaf

Siete & Marlies Neef

Wie?

Dit zijn Siete en Marlies Neef van Be-leaf. Hun missie en tevens passie is om u als klant een “Jong, fris, en …. natuurlijk …. LEKKER! product te leveren. Het assortiment biologische bladgewassen is dan ook zorgvuldig samengesteld en iedere soort heeft zijn eigen verassende invloed op onze zintuigen wat betreft smaak, geur, gevoel en uitstraling.”

Het verhaal

Siete en Marlies combineren voor deze missie hun jarenlange ervaring in het verpakken van conventionele gesneden groenten met hun passie voor mooie biologische bladgewassen en verrassend lekkere sla-melanges. Doordat zij beschikken over verschillende geavanceerde verpakkingsmachines, zijn zij flexibel in hun aanbod verpakkings-grootte als verpakkings-soort en (biologisch afbreekbaar-)verpakkingsmateriaal. Zij kunnen de bladgewassen per soort verpakken, maar kunnen ook heerlijke slamelanges samenstellen van de verschillende bladgewassen die zij telen;

Zo is er Babyleaf; jong geoogste slasoorten, waaraan eetbare bloemen of bloemblaadjes en andere kruiden zijn toegevoegd. In deze mix vind je ook slasoorten zoals Japanse bladkool. Rucola mag natuurlijk niet ontbreken. De rucola die door Siete en Marlies wordt geteeld is de wilde variëteit met de donkergroene kleur, ingesneden bladeren en de voor rucola kenmerkende krachtige smaak. Verder siert veldsla, Red Chard, Babyspinazie, maar ook Radijs en bladselderij het assortiment van Be-leaf. Alle groenten die door Be-leaf worden geteeld zijn 100% biologisch en volledig traceerbaar.
Be-leaf is zowel Eko gecertificeerd (Skal) als Global G.A.P. gecertificeerd. Door het voldoen aan deze ecologische randvoorwaarden, vult Be-leaf het Planet-aspect van haar triple P-benadering (Profit, People, Planet) in. Natuurlijk zijn zij als bedrijf ook gericht op economische prestaties (Profit) en voor het People- aspect werken zij nauw samen met stichting Perspectief. Dit is een organisatie die begeleiding biedt aan mensen die de aansluiting met de samenleving missen.

Siete en Marlies streven ernaar om hun producten uiteindelijk ook onder het Demeter keurmerk aan te bieden. Dit is een unieke vorm van landbouw die optimaal samenwerkt met de natuur. Op kleinere schaal telen Siete en Marlies een mooie variëteit aan biologische tomaten, courgettes, aubergines, komkommer, verschillende soorten boontjes, pompoenen en nog veel meer bekende en minder bekende groenten (zwarte tomaat of toverbonen) uit eigen kas. Deze producten bieden Siete en Marlies aan tijdens hun thuisverkoop op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Ook vind je er sappen, jams, smaakmakers, eieren, kaas en nog veel meer andere biologische producten. Zeker de moeite van een bezoekje waard! 

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!