Boerderij landzicht

(Familie) floor Visser

Wie?

Biologische boerderij Landzicht van de familie Visser is een 100% biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Strijen in de Hoeksche Waard. Middelste zoon Floor deelt zijn kennis en ervaring van alle bio-producten van zijn boerderij graag met u. Hier in Strijen wordt de eenheid die de aarde, planten, dieren en mensen  samen vormen gerespecteerd. Deze aandacht voor het geheel wordt nooit uit het oog verloren, waardoor zij zorgen voor een blijvende vruchtbaarheid van de aarde.  Vanzelfsprekend worden geen kunstmest of andere bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Het Verhaal

Er worden 30 verschillende soorten groenten geteeld, te midden van knolwilgen, hagen en singels. Zo garandeert boerderij Landzicht de biodiversiteit van onze aardbodem. Er zijn twee hoogstamfruitboomgaarden, een kruidentuin en een bloementuin. Al sinds 1994 levert de boerderij direct aan haar abonnees en haar ophaalpunten in de stad, zoals  BOERgondisch Rotterdam.

Sinds 2017 pioniert Landzicht Biologisch in Nederland namelijk als dé schakel tussen de biologische boeren uit Zuid-Holland en hun (zakelijke) afnemers. Zo kunnen zij het gehele jaar door een variëteit aan fruit- en groenten boxen aanbieden met lokale seizoen producten, die je des gewenst kunt aanvullen met andere producten van elders. Mooie korte lijnen dus. Zowel in de lijn van jou gezonde voeding van boer tot bord, maar ook korte lijnen door laagdrempelig persoonlijke contact. Voor deze vruchtbare samenwerking tussen boer en burger, won Landzicht Biologisch de Ekoland Innovatieprijs 2022

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!