BUURTSUPER

GeZond | DUURZAAM | EERLIJK | LOKAAL

In onze buurtsuper verkopen we producten van lokale boeren en voedselproducenten die op een verantwoorde en eerlijke manier produceren. We geven vooral lokale boeren een podium in onze winkel maar we kijken ook verder als er een Nederlandse boer iets moois of bijzonders maakt. Voor producten die we niet in eigen land verbouwen of produceren gaan we zelfs de grens over, maar dan moet dat product wel een verhaal hebben dat we graag vertellen.

En ja, we bieden een voedsel gerelateerd assortiment.

Buurtsuper

Een bezoekje aan BOERgondisch is geen race tegen de klok maar juist een fijn moment van jouw dag. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We bieden in onze winkel een oase van rust, warmte en vakmanschap. Het geduld, de passie en aandacht die boer heeft voor zijn gewas, laten wij zien en bieden wij aan onze klanten en onze gasten. BOERgondisch is veel meer dan een buurtsuper. We vertellen de inspirerende en mooie verhalen achter de producten.

BOERgondisch Rotterdam 
is een plek waar de buurt 
samenkomt en samen eet. Omdat we een buurtfunctie vervullen werken we graag met medewerkers uit de buurt en ook voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt is er plaats.

De Boodschappenlijst

Voor welke boodschappen kom je naar BOERgondisch Rotterdam?

Natuurlijk de lekkerste verse groenten en fruit uit onze eigen regio. Bevlogen boeren en telers die al hun kennis en passie stoppen in heerlijk gezond voedsel. Eet wat het seizoen ons biedt, zo van de boer op jouw bord.

Brood van bakker Marcel Spelt uit Bruinisse, in onze winkel dagelijks vers afgebakken. Zuuver Zeeuws volkoren, Teff of Lupine brood. Kraakvers en gezond.

Biologisch vlees uit eigen regio. Hoeve Biesland geeft echt invulling aan Beter leven. Niet voor een keurmerk, maar uit liefde en respect voor de natuur.

Ruim assortiment vleesvervangers, vegan kaas en gefermenteerde voeding als tempeh, kombucha en kimchi.

Kazen van net buiten Rotterdam. Biologisch uit Kinderdijk en Ambachtelijk van de kaasmeesters uit Midden Delfland. 

Heerlijke zuivel. Yoghurt, melk, karnemelk en boter uit Schipluiden, Delfgaauw en de Hoekse Waard.  

Eieren van vrije uitloop kippen van Eibaar. Los te koop of per doos. In hergebruikte eierdozen zodat we niet onnodig verpakkingsmateriaal gebruiken.

Koud geslingerde honing van de Buytenhof in Rhoon waar lokale kleinschalige imkers  de lekkerste honing maken.

Rotterdamse sappen geperst in de Keilewerf.  Natuurlijk puur appel- en perensap maar ook spannende combinaties met gember en habanero en hibiscus.

Ruim assortiment noten, zaden en peulvruchten uit onze fooddispensers. Neem je eigen pot of bus mee en vul in de winkel. Heerlijk verpakkingsvrij.

Verse soepen en maaltijden op basis van onze groenten in de winkel of ons “Dat Pleur je toch niet weg Tassie” op zaterdag een half uur voor sluitingstijd. Zero Waste!

P1040256

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!