Partners

Laat jouw boodschappen thuis bezorgen. Met de duurzame bakfietsen van Peddler staat jouw bestelling op de afgesproken tijd op de stoep. Geen haast om binnen 10 minuten iets bezorgd te krijgen maar rustig op het door jouw gekozen tijdstip.

Online je boodschappen doen bij lokale makers en boeren en deze op een een vaste dag afhalen in jouw Buurtsuper.  Rechtstreex zorgt al jaren dat Rotterdammers eenvoudig lokaal geproduceerde groenten, fruit en andere maaltijdcomponenten kunnen afhalen in de buurt.

 
Haal wekelijks jouw Kistje vol Smaak af bij BOERGondisch Rotterdam. Mooi biologisch seizoensaanbod in kistje wat wekelijks wisselt. Kies voor Groenten, Fruit of een combi en vul jouw kistje aan met assortiment uit de webshop. Alles staat op de afgesproken dag in onze winkel voor je klaar.
 
De mooiste biologische groenten en fruit uit de Hoekse Waard wekelijks af te halen aan de Zwaanshals. Neem een abonnement op Groenten, Fruit of een combinatie en laat je wekelijks inspireren door wat het seizoen ons biedt. Met de recepturen van Landzicht kook je dingen die je zelf niet zomaar zou kiezen. Lekker en gevarieerd.