Food Doctor

Naciye Yücef

Naciye Yucef

Wie?

Food doctor Naciye Yücef, erkend BGN-gewichtsconsulent helpt jou om inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon zodat je hier betere keuzes in kan maken. Voor jouzelf en voor jouw kinderen. Het vasthouden van dit patroon en het behouden van eigen keuken staat hierin centraal. Met kleine aanpassingen in jouw eetgewoonten kun je al enorme resultaten halen in een streven naar een gezonder leven of duurzaam afvallen.

Het verhaal

Naciye doet dit door een verscheidenheid aan diensten en producten aan te bieden. Zo geeft zij naast 1-op-1 consulten ook groepslessen en workshops en kan zij zwangere vrouwen  en jonge moeders adviseren over het thema kindervoeding.

Haar producten maken de variëteit van haar aanbod nog groter. Haar hoogwaardige Bee&You producten zoals Propolis Koninginnegelei Rauwe Honing en –druppels, bijenbrood en energy shots om er maar een paar te noemen ondersteunen haar in haar missie jou te helpen stapsgewijs gezonder te leven.

Ook biedt Food Doctor Naciye haar zelfgemaakte, biologische, vegan theeën aan, waarbij zij op haar website extra waardevolle informatie geeft over de werking van iedere verschillende thee. Een groot aantal van deze theeën vind je terug in onze schappen.

Zo ook haar befaamde Golden Milk recept, wat een zeer krachtige antioxidant is die ontgiftend ondersteuning biedt aan je lever, spijsvertering en soepele gewrichten. Voor de ontwikkeling van deze laatste baseert Naciye zich op het eeuwenoude Ayurvedische drankje dat bomvol vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, K en belangrijke mineralen, ijzer, calcium, magnesium, zink en kalium zit. De helende eigenschappen van kurkuma zorgen voor een verbetering van de gezondheid. 

Als deze op de juiste manier bereid wordt, dan bevat deze Gouden Melk meer dan 160 therapeutische eigenschappen voor jouw lichaam. Uiteraard gaan deze producten hand in hand met alle informatie over de gezondheidsvoordelen en hoe je deze het beste kunt maken.

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) Food Doctor’s consulten vanuit de aanvullende verzekering. Food Doctor is aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsultenten Nederland. Haar kantoor bevindt zich op steenworpafstand van BOERgondisch Rotterdam.  

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!