Green Bakers

Wendy Luong, Jordi Luong & Linsey Luong

Wie?

GreenBakers is een familiebedrijf opgericht door drie ondernemende studenten die tevens broer en zussen zijn. Samen gingen zij 2020 hun droom achterna om zich in te zetten voor een betere toekomst voor mens, dier en planeet door iedereen te inspireren om plantaardig te bakken. Zonder dat je per recept nog hoeft uit te pluizen welke onbekende vegan ingrediënten je nog los moet aanschaffen. Zij geloven dat eerste (kleine) stappen in het creëren van een duurzame wereld thuis in de keuken begint.

Het verhaal

Je voegt alleen water, vegan boter/zonnebloemolie en soms groente of fruit toe. GreenBakers ontwikkelde bakmixen zodat je lekker vegan kan bakken zonder eieren, zonder dat door het gebrek aan eieren jouw baksels mislukken. Ook bij het selecteren van de ingrediënten voor de bakmixen kiest het drietal voor 100% bewust. Zo kiezen zij voor bewust voor duurzame chocolade van Callebaut, zodat zij bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van cacaoboeren en hun gemeenschappen. De suiker is 100% vegan en komt van Nederlandse bodem. De rijsmiddelen die in de bakmixen verwerkt zijn komen van producenten die geen dierproeven uitvoeren. Ook dit is een belangrijk criteria voor Green Bakers.

Dat maakt de bakmixen van GreenBakers zowel vegan als duurzaam.

Het assortiment bestaat uit bakmixen voor Vegan kokos-crunch of Chocolate Chip Cookies, Vegan appelkaneel cake, Vegan Fudgy brownies, Vegan bananenbrood of Vegan worteltaart. In het blog op de website van GreenBakers vind je overigens nog meer inspirerende Vegan recepten.  Zo kan iedereen een Green Baker worden!

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!