Krush

Heidi Alemans

Wie?

Oprichter van Krush, Heidi Alemans, werkte jarenlang bij een groot voedingsmiddelenbedrijf. Hier zag zij hoeveel voedsel er weggegooid werd. Simpelweg vanwege een verkeerde vorm, kleur, geplette producten of om de simpele reden dat het verkopen van de producten de productiekosten er niet zou dekken. Tot op de dag van vandaag wordt nog altijd 1/3 van ons voedsel weggegooid. Heidi pakte haar kans om deze ingrediënten te redden.

Het verhaal

De meeste van deze ingrediënten (granen, fruit en groenten) waren perfect te gebruiken om een nieuwe soort gezonde ontbijtgranen te ontwikkelen. Zo bevatten Krush ontbijtgranen altijd minder dan 10 gram per 100 gram suiker en vaak zelfs minder dan 5 gram. Het is een duurzaam, puur en gezond product dat ook nog eens erg lekker is. Smaak is en blijft haar eerste prioriteit, want zij is naar eigen zeggen een groot ontbijt-fan.

Ook de verpakkingen van Krush dragen bij aan het streven naar duurzaamheid en circulariteit. Het karton is biologisch afbreekbaar en de gemakkelijk te scheiden bio-plastic zak in de 400 grams verpakking maakt beiden gemakkelijk te recyclen. 

Wat is jouw favoriete Krush smaak?

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!