Luid Fruit

Wouter Bijl

Wie?

LUIDfruit zijn de overheerlijke vruchtensappen van Wouter Bijl. Onder de naam CiderCider importeert en verkoopt Wouter al sinds 2009 ciders en heeft daarmee het breedste assortiment ciders van Nederland. Misschien heb je zijn ciderwinkel al eens gespot in de Fenix Food Factory. In het voorjaar van 2022 zal Wouter de eerste ciderbar van Nederland openen in de mooie Hofbogen van onze stad.
 

Geschiedenis

Die staan mooi symbool voor de brug die Wouter wil slaan tussen de stad en het platteland. Te klein, te groot, te rijp of vreemd van vorm; Wouter gebruikt juist afgekeurde vruchten om er serieus lekkere fruitsappen van te maken. Zijn geavanceerde persmachine staat eigenlijk nooit stil. Ook jij kan met jouw eigen fruitoogst een afspraak maken bij Wouter om er heerlijke fruitsap van te maken. Na pasteurisatie blijft deze ongeopend nog 2 jaar houdbaar blijft en na openen meer dan een maand buiten de koeling. Op die manier hoef ook jij geen overtollig fruit uit jouw eigen groentetuin weg te gooien.

Wouters unieke blends van 100% Nederlandse appel met bijvoorbeeld Peruaanse gember of juist de toevoeging van habanero pepers en hibiscus zorgen ervoor dat deze sappen serious juice genoemd worden

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!