Tante Toos Suikerloos

Elze Schaap

Wie?

Als moeder van een 8-jarige zoon begrijpt Elze Schaap jouw strijd heel goed om jouw kind gezond te laten snoepen! Ook heeft Elze zelf de nodige uitdagingen achter de rug in de vorm van een chronische dikkedarmontsteking. Door deze auto-immuun ziekte dook zij in de wereld van de gezonde voeding en is zij inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van het toepassen van voeding als medicijn. Hierdoor heeft zij haar eigen lichaam namelijk weer op orde gekregen. Inmiddels heeft zij diverse opleidingen gevolgd zoals orthomoleculair voedingsadviseur en is zij tevens kindervoedingscoach. Op haar pad ontdekte zij haar nieuwe passie en missie die zij in de vorm goot van Tante Toos Suikerloos.

Het verhaal

De ZOET ZONDER TROEP producten die Tante Toos maakt zijn vegan, vrij van geraffineerde suikers, gluten en andere toevoegingen. Zo zijn er Snippies en Matties of Crispies in de smaak banaan. Gezond snoepgoed waarin de vitamines en mineralen van de verse ingrediënten bewaard zijn gebleven.

Ze zijn ZO lekker dat je bijna zou denken dat dit geheime recepten zijn van Tante Toos. Maar niets is minder waar! Jij kan het snoepgoed samen met jouw kind ook gemakkelijk zelf thuis maken. Tante Toos biedt ouders en kinderen (en iedereen die gezonder wil eten) juist een off- en online platform waarmee zij vooral ouders en kinderen wil leren en inspireren (of zoals ze zelf zegt: inspi-leren). Op die manier wil Tante Toos een duurzame verandering teweegbrengen in het bewustzijn bij de volgende generaties.

Dit doet Elze met haar vele recepten, handige workshops, coaching en het ruime aanbod van accessoires voor kinderen om mee te helpen in de keuken. Volg Tante Toos ook op haar sociale media zodat je dagelijks haar handige tips & tricks ontvangt. Of lees het blog van Tante Toos op haar website waar zij dieper ingaat op onderwerpen rond Food Educatie voor jouw kind, zij handige tips geeft over de juiste op-FOOD-ing benadering naar kinderen. Jong geleerd is oud gedaan.

Volg Ons

Wil je echt niks missen?
Ontvang onze nieuwsbrief!